8 hetes vagyok

2013-08-30
2013 Aug 30

Reggelente mosolygyár vagyok. A reggeli tejci után Apuval szoktam büfizni - már amikor nem kell sietnie valahova - és olyankor nagyon jókat játszunk együtt. Ma reggel például eltanultam tőle hogyan nyújtogassam a nyelvemet! :-)

Anyukám azt mondja nagyon szépen bedúsultak és besötétedtek a szempilláim.

A fő étkezésekkor én is ott "ülök" az étkezőasztalnál - helyesebben fekszem az asztalon a babzsák párnámban -, így együtt van a család. Erről készült is egy fotó. Igaz én elég gyakran elalszom közben - hát persze, mivel én már kaja után vagyok ilyenkor...

Szívesen elmesélném most is hogy telik egy napom, de mostanában mindig másképp alakul. Van úgy, hogy sokat alszom napközben, előfordul, hogy semmit, de az éjszaka az alvásé!

Már nagyon sokfelé nézelődöm, minden érdekel ami mozog vagy világos. Ha meglátok egy ablakot, azonnal rátapasztom a szemem. Az elmúlt hetekben már egész sokfelé voltam, bár inkább csak kisebb utakra vállalkozunk. Szoktunk menni sétálni, vásárolni, nagyszülőkhöz és olyankor sokat alszom az autóban (is).

Szoktam szomszédolni is, gyakran találkozom a Bencével, aki biztosan a legközelebbi barátom lesz. Na de 6 hetes korom óta már sokan eljöttek megnézni engem, mert sokan kíváncsiak rám. Mindig örömmel fogadom a látogatókat (még ha néha nyűgös is vagyok). :-)

Jó hír, hogy a hasfájásom egész jól háttérbe szorult. Valószínűleg a szüleim már kiismerték hogyan működöm "ÉN" és tudják mit kell tenni, hogy ne fájjon a pocikám. Sok trükköt tudunk erre, (pl. Anyu nem iszik tejet, nem eszik joghurtot...).

Már tudok horkolni is!! Ezt megörökítette anyukám az itt látható videón. Felfedeztem a kiságyamban lévő zenélő-forgót is, ez nagyon érdekes.

Óh, majd elfelejtettem... 2 napja már úgy tüsszentek, mint egy igazi férfi! Hanggal, átéléssel...! :-)