Gyorsan eltelt ez az első 6 hét!

2013-08-16
2013 Aug 16

Nem is gondoltuk volna hogy 6 hét alatt ilyen sok minden változik egy baba életében.
Már ébren is szoktam mosolyogni … és gügyögök is hozzá! Főleg akkor amikor Apa játszik velem (mindig meg akarja zabálni a hasamat), vagy amikor Anya fölém hajol és belóg a haja. Eddig még csak álmomban mosolyogtam és akkor is csak néhány másodpercre.

Szépen növök, mert már majdnem 4 kiló vagyok. Az 56-os méretű ruhák nagy részét kinőttem.

Egyre hosszabb ideig meg tudom tartani a fejem. Amikor elfáradok, akkor lehajtom, de nagyon szeretek nézelődni, ezért igyekszem minél tovább kitartani! A legérdekesebb nézegetnivalók a lakásban az ajtók, az ajtófélfák és a képek a falon. No meg Apu hangszórója! :-)

Most, 6 hetes koromban voltunk először együtt vásárolni. Én is kaptam egy csörgőt. Ez az első csörgőm: egy méhecske amit fel is fogattunk a hordozó fülére. Nagyon érdekes.

Az előző héten elég nyűgös voltam a pocakom miatt ( és nagyon korán keltem), de amióta jobb lett, már nagyon jó kedvű vagyok.

Az esti meleg fürdőt iszonyúan élvezem. Szeretek pancsizni. Ja, és az elmúlt 2 éjszakán már vándoroltam álmomban. A kiságy egyik oldalán aludtam el és reggel a túloldalt ébredtem.

Augusztus 20-án mozgalmas napunk volt: délelőtt Apának névnapi sütit csináltunk Anyával, délután pedig bementünk a városba. Végig sétáltunk a gasztro sétányon, ahol én egy hatalmasat aludtam, amíg a szüleim végig kóstoltak néhány finomságot. Aztán hazafelé még meglátogattuk a nagymamát és a nagypapát. Már mind a négy nagyszülőt meglátogattam, nagyon örültek nekem.

Felteszünk néhány képet most is az elmúlt 2 hétről: