Így telik egy napom...

2013-08-05
2013 Aug 05

Röviden: 6-szor eszem 1 nap, közben alszom vagy sírok. Na jó, most már nézelődök is.

Bővebben:
Az esti lefekvés után kb fél 6 - 6-kor ébredek. Olyankor nem szoktam sírni, csak nyöszörgéssel jelzem, hogy éhes vagyok. Jön is anyukám kissé kómásan, de mindig nagyon örül nekem és megdicsér amiért átaludtam az éjszakát. Az éhségem egyértelmű jele az, ha szomorúan lebiggyesztem a számat. Ezt már felismerik a szüleim és olyankor először puszikat kapok, aztán kaját is. Született egy fénykép is az éhes száj biggyesztésről (lent megnézheted).

Az első reggeli után általában nem szoktam visszaaludni, mert 2 óra múlva ismét enni kérek. Ezután viszont alvás jön. Ilyenkor anyu vagy apu is alszik velem egy kicsit, ezért a mellkasukon alhatok! :-)

Dél körül kapom az ebédet - bár a kaja nem túl változatos, de én nagyon szeretem.

Mivel nagyon meleg van, délután kimegyünk a teraszra és ott is nagyon jókat tudok aludni egy mózesben. Addig anyukám mehet a veteményeséhez, apukám a füvet gazolja, amit épp a születésem előtt 2 héttel vetett el nekem. Azért nekem, mert a szobám pont ide nyílik és korábban ez a rész nem volt beültetve. Jövő nyáron már itt fogok szaladgálni! Délután néha bekapcsoljuk a youtube-ot és onnan hallgatunk gyerek zenéket. Most épp a „Lóg a lába lóga” és a Száraz tónak nedves partján…” a menő.

Délután van egy uzsonna és 7-körül egy vacsora. 7 óráig még aludhatok, de utána már nem, mert különben este (éjjel) nem alszom el... Fürödni 9 óra körül szoktam. Legalábbis a kis kádban. Ugyanis előfordul (szinte minden nap), hogy egy nagyobb kakálás után mosdóban is fürdök egyet. Mostanra már egészen kezdem megszeretni a pancsizást. Bár a hajmosással még haragban állok.

Az utóvacsorát 9-10 óra körül kapom, és így kb 11 órakor szoktam ágyba bújni. Néha van kivétel is, mert van amikor hajnali 1 óráig nem alszom. Sokszor elégedetlen vagyok, mert én sokkal többet is megennék amikor anyu úgy látja hogy már eleget ettem. Ha anyukám bedől nekem és ad még egy kis tejecskét, akkor utána mindig csikar a pocakom. Na ilyenkor sokat szoktak sétálni velem a szobámban, én meg közben nézelődöm.

Egyszeri evésre már kb. 80-90 grammot megeszem. Néha még vizet is iszom rá 1 óra múlva.
Az esti alváskor már egyre gyakrabban egyedül alszom el és nem a szüleim karjában. Anyu mostanában már mesél és elénekli a „füles mackót” is nekem esténként.
... és reggel ébredek fel legközelebb.