Indul a nyár - jöhet a nyaralás!

2014-06-02
2014 Jún 02

A szüleim kitalálták hogy próbáljuk ki milyen lenne egy hosszú hétvégére elmenni valahová hármasban. Ígyhát elmentünk Velencére, ahol rengeteget pancsolhattam. Bár az idő nem volt annyira szép, de a belső medencék kárpótoltak minket. 

Nagyon tetszett hogy rengeteg kisgyerekkel találkoztam.
Ott volt például Luca, aki 11 és fél hónaposan már kézenfogva járt. Hozzá is bújtam este a mini disco-ban. (A szállodában este mini discot szerveztek pici gyerekek számára. Elég hangos volt ezért nem maradtunk sokáig, de táncoltam én is).
Aztán másnap találkoztam Emmával. Emma már nagyobb kislány, ő 17 hónapos de termetre akkora volt mint én. Rá is csodálkoztam hogy lehet az hogy egyszer csak a két lábán odajött hozzám. Őhozzá is odabújtam :-)
Volt ott még egy nagyon kedves kb 5 év körüli kisfiú is a játszóházban, aki meglepődött amikor megsimogattam a vállát, dehát én mindenkit megsimogatok aki szimpatikus.
Különben is én mindig minden gyereknek rettenetesen örülök. Folyton mosolygok rájuk.

Hű de sok finomságot ettünk össze ezen a hétvégén!! Minden alkalommal egyszerre ettünk mindhárman. Erre azért még nem sok példa volt. De én nyugodtan megvártam az etetőszékben amíg a felnőttek is végeznek. Na jó, kaptam egy csomó finom falatot a számba. Nyam-nyam, illetve ahogy én mondom "Dam-dam"

Hazafelé szerveztünk egy kis szabadtéri programot és elmentünk a Bory várba. Hogy ott milyen finom illatos rózsákat szagoltam!! Végül hazafelé úton jól kialudtam az utazás fáradalmait :-)