Itt a Mikulás!

2013-12-06
2013 Dec 06

Épp akkor jött a Mikulás amikor 5 hónapos lettem!

...éééés ha már a Mikulásnál és az édességeknél tartunk... december elsején megkaptam az első alma adagomat. Először Anyukám a kezembe nyomott egy negyed almát megpucolva és miután fél óra alatt bedaráltam a felét az ínyemmel, kaptam pár kanállal egy kis reszelt almából is. Nagy tetszett. Azóta vannak napok amikor nagyon szívesen eszem almát, de van amikor semmi kedvem hozzá (olyankor nem eszem) ezért 1-2 nap szünetet is tartunk. A kanalazás is klassz dolog de az csak úgy jó ha már a számban van a kanál, a mutató ujjammal szedem le az almát a kanálról. Csak azt nem értem hogy minek ez a kanál, amikor arról sokkal nehezebb leszopizni (!) a kaját mint például a cumisüvegből. No persze evés alatt és után minden csupa-csupa alma körülöttem! :-)

A szüleim megkapták az első kimenőt egy estére amikor 19 hetes (4 hónap +1 hét) voltam. Én a nagyival otthon voltam és ő fektetett le. Mindenki nagyon jól érezte magát - ahogy ez szokott lenni ... csak eleinte nagy az izgalom. :-)

A fogacskám sokszor jelez. Olykor kicsit éhesebbé, bújóssá tesz, és persze az öklöm és az ujjaim a legfinomabbak ilyenkor. Egyébként nem sírok és az alvással sincs problémám.
Napközben sokat mozgok, de az átfordulás még nem érdekel. Ha segítenek, görgetnek azt nagyon élvezem. Ülni viszont imádok!! A szüleim is, a nagymamám is nagyon sokat foglalkoznak velem, mindig nagyokat kacagunk együtt! Szeretem amikor meglátogatnak!

Jaj hát ezzel muszáj eldicsekedem: a védő néni szerint tökéletes baba vagyok!!! :-)