Telnek múlnak a hetek... ez a 16.

2013-10-25
2013 Okt 25

Megdupláztam a súlyomat! 6 kiló felett jár a mérleg "nyelve"!

Ebben a hónapban nagyon sok kisgyerekkel és babával találkoztam. Szeretem őket! Mosolygok is rájuk. De mostanában a mosolyt követően sokszor szégyellősen bebújok anyuhoz.

Képzeljétek elmentünk a Budapest Maratonra! Egy barátom és a szülei futottak, ezért kimentünk szurkolni nekik a városligetbe. Az az igazság, hogy én szinte végig aludtam a hordozókendőben Anyu mellkasán. De így is élveztem. Remélem jövőre mi is indulunk a Családi Maratonon!

A másik mesélni valóm, hogy felfedeztem egy egyszerű logikai összefüggést. A bölcső felett lóg egy nagy szemű teknős. Ha elkezdek erősen rugdosni, izegni-mozogni, akkor a teknős is táncol odefent!! Ez nagyon izgis! 30-40 percig is el tudok játszani vele egyedül! Komolyan! :-) Nézd meg a videón!

No és bármilyen meglepő, rátapad a szemem a tévére és a számítógépre, ha be van kapcsolva. Hi-hi-hi. A babáknak nem ajánlatos még ilyesmit nézniük, mert a gyors mozgást még nem tudja feldolgozni az idegrendszerünk. A szüleimnek résen kell lenniük hogy mikor merre nézek :-) Van egy pár babáknak való relax-zene a Youtube-on, ahol csak baba fotók jelennek meg. Na ilyet nézhettem egyszer. Tetszett, mosolyogtam is neki :-)

A képeken van egy nagy zöld krokodil, ebben alszom napközben (reggel, és ebéd előtt)!! Csuda jó!

A héten megkaptam a 3. védőoltásomat. Ezt most nem jól viseltem mert hőemelkedésem van azóta is esténként. Remélem hamarosan elmúlik.

Ja, és néha már szoktam sikítani egyet! Ez még a vicces sikítás, nem a fülsüketítő! A videón hallhatod :-)